Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Uusi vertailupalvelu mullistaa lainamarkkinat

Uusi vertailupalvelu mullistaa lainamarkkinat

Uusi vertailupalvelu mullistaa lainamarkkinat

Suomen pisimpään toiminut lainavertailuyritys Etua on avannut uuden Kattokorko.fi-sivuston. Sivuston kautta tarjottavien luottojen korko on aina alle 10 prosenttia.

Huhtikuun alussa avattu sivusto tarjoaa vakuudetonta lainaa esimerkiksi nykyisten luottokorttivelkojen ja osamaksusopimusten yhdistämiseen tai kodin suurempiin hankintoihin. Haettavan lainan määrä vaihtelee 10 000€ – 60 000€ ja laina-aika on pisimillään jopa 18 vuotta.

Palvelun kehityksessä on hyödynnetty Etuan yli 10 vuoden kokemus lainavertailussa sekä kerätty laajasti hintatietoja markkinoilla yleisesti tarjottavien osamaksusopimusten ja luottokorttien koroista ja muista kuluista. Myös kuluttajilta saatuja palautteita ja kommentteja käytettiin osana suunnittelutyötä.

Ylivoimaisesti tärkein asia kuluttajan tekemissä lainavertailussa on lainan korko ja muut kulut. Lainan todellinen vuosikorko sisältää lainan kokonaiskustannukset ja se onkin selkein tapa asettaa eri lainatarjoukset järjestykseen. Moni kuluttaja on eri lainapalveluita testattuaan pettynyt lainatarjousten korkoihin ja jatkanut sopivan lainatarjouksen etsintää muualta. Vastauksena kuluttajien odotuksiin perustimme kokonaan uuden Kattokorko.fi sivuston, jonka kautta lainatarjousten korko on aina alle 10 prosenttia.

Monet huonekaluliikkeet ja kodinkonemyymälät tarjoavat osamaksu- ja erämaksusopimuksia omille asiakkailleen. Nämä tuotteet ovat lähes poikkeuksetta pankin tai rahoitusyhtiön tarjoamia lainatuotteita, joita tuotetta myyvä yritys tarjoaa omille asiakkailleen. Näiden osamaksusopimusten korot vaihtelevat jonkin verran, mutta selvityksemme mukaan useilla suurilla myymäläketjuilla osamaksun korko on välillä 15-20 prosenttia.

Myös luottokorttiostoksia tehdessä kannattaa miettiä ostoksen lopullista hintaa, sillä luottokortteihin liittyvät korot vaihtelavat melko paljon kortin myöntäjästä riippuen. Halvimmillaan luottokorttimaksun korko jää alle 10 prosenttiin, mutta useilla laajasti käytössä olevilla korteilla korko voi nousta lähelle 20 prosenttia. Tuttu tuotemerkki luottokortissa ei takaa edullista luottokorkoa, tarkemmin asia selviää vain oman luottokortin ehtoihin tutustumalla.

Kattokorko.fi tarjoaa edullista lainaa sekä uusiin hankintoihin että nykyisten lainojen yhdistämiseen. Tee maksuton hakemus ja vertaa miten paljon voisit säästää kilpailuttamalla lainasi.

Aiheet: Uncategorized