Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Nelli yhdisti 5 lainaa Kattokoron avulla – säästöä yli 400 euroa kuussa

Nelli yhdisti 5 lainaa Kattokoron avulla – säästöä yli 400 euroa kuussa

Nelli yhdisti 5 lainaa Kattokoron avulla – säästöä yli 400 euroa kuussa

Nelli lyhensi aiempia kulutusluottojaan yli 700 euroa kuussa, mutta Korkokaton kautta otetun yhdistelylainan avulla kuukausierä tippui yli 400 euroa.

Useampi laina vaihtui yhdeksi lainaksi, jonka vuosisäästö on yli 4 500 euroa

Nellillä oli kumppaninsa kanssa useampi kulutusluotto ja luottokortti maksettavanaan. Lainojen yhdistäminen oli käynyt mielessä monta kertaa, mutta oli aina lykkääntynyt kiireen vuoksi myöhemmäksi. Nellin selaillessa Iltalehteä hän huomasi Kattokoron asiakastarinan, jossa lainanhakija oli saavuttanut satojen eurojen kuukausisäästöt yhdistämällä lainat. Nelli päätti hakea yhdistelylainaa Kattokorosta, jonka lainatarjousten korkoprosentti on aina alle 10 %. 

Nelli hyödynsi positiivista luottorekisteriä lainahakemuksen tekemisessä 

Mitä enemmän lainanhakijalla on eri kulutusluottoja ja osamaksuja, sitä haastavampaa tämän on pysyä kartalla omista lainakoroista ja –kuluista. Tästä syystä Nelli ja hänen kumppaninsa hyödynsivät huhtikuussa voimaantullutta positiivista luottorekisteriä, josta jokainen suomalainen voi tarkistaa lainojensa maksutiedot yhdestä paikasta. 

“Jokaisen lainanhakijan kannattaa hyödyntää positiivista luottorekisteriä. Meidän oli helppo tarkistaa ja vertailla korkoja sen avulla”, Nelli kertoo. 

”Valtava helpotus” päästä eroon isoista lainakoroista ja -kuluista

Nelli yhdessä kumppaninsa kanssa lyhensi aiempia kulutusluottojaan yli 700 euroa kuussa, mutta Korkokaton kautta otetun yhdistelylainan avulla kuukausierä tippui yli 400 euroa noin 230 euroon kuukaudessa. 

“Onhan se valtava helpotus päästä eroon useista eri lainoista korkeilla koroilla. Aivan ehdottomasti suosittelisin Kattokoron palvelua muillekin, ja olenkin niin jo tehnyt”, Nelli kertoo tyytyväisenä. 

Lainakorkojen huippu alkaa olla takana päin, joten nyt on hyvä aika vertailla lainat ja selvittää maksatko liian suuria lainakorkoja ja -kuluja. Kattokoron kautta kilpailutetuissa lainoissa korkoprosentti ei koskaan ole 10 prosenttia enempää. Lainojen kilpailutus on maksutonta ja nopeaa, eikä velvoita nostamaan lainaa. 

Aiheet: Lainojen yhdistäminen