Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Markus sai tarpeekseen kalliista lainoista – yhdistelylainalla 300 euron säästöt joka kuukausi

Markus sai tarpeekseen kalliista lainoista – yhdistelylainalla 300 euron säästöt joka kuukausi

Markus sai tarpeekseen kalliista lainoista – yhdistelylainalla 300 euron säästöt joka kuukausi

Yhdistelylaina laski Markuksen lainakuluja tuntuvasti ja puolitti lainan kuukausierät.

Oululainen Markus oli miettinyt lainojen yhdistämistä jo pitkään ennen kuin hän täytti hakemuksen kotimaisessa Kattokorko.fi-palvelussa.

Markus oli huolestunut sitä, ettei vanhat lainat ja kulutusluotot tuntuneet lyhentyvän lainkaan. Laskut juoksivat, mutta ison koron takia kokonaissummasta putosi vain muutamia euroja kuukaudessa.

Elämänmuutoksen myötä Markukselle oli ilmestynyt myös uusia kuluja. Ero ja sähkön kallistuminen näkyivät arjessa.

– Vakuudettomat kulutusluotot olivat ehtineet kaduttaa monta kertaa. Laskut kasautuivat ja hankaloittivat arkea. Monista asioista piti luopua, muistelee Markus.

Kattokorko.fi:n kautta Markus vertaili tarjouksia ja nosti 25 000 euron yhdistelylainan. Sillä hän maksoi pois aiemmat velkansa ja alkoi maksaa takaisin uutta edullisempaa lainaa.

Yhdistelylaina kannatti: Markuksen kuukausittaiset lyhennykset putosivat 600 eurosta 306 euroon. Samalla lainan korko laski kahdeksaan prosenttiin, kun se aiemmissa luotoissa oli keskimäärin 15.

– Tämä on huomattava helpotus omassa taloudellisessa tilanteessani. Lisäksi lainan takaisinmaksuaika on mielestäni kohtuullinen.

Hae yhdistelylainaa ja säästä heti

Markuksen mielestä Kattokorko.fi-palvelua oli helppo käyttää. Lainatarjousnäkymässä korot ja kuukausilyhennykset ilmoitettiin läpinäkyvästi. Ttarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat ilmestyivät tilille nopeasti.

– Sain selkeät lainatarjoukset, joista oli eroteltu neljä edullisinta. Tarjouksia ja niiden eroja oli helppo vertailla keskenään.

Kattokoron palvelua käyttäessään asiakas voi olla varma siitä, että lainan korko on kohtuullinen ja lainantarjoajat luotettavia. Kaikkien Kattokorko.fi:n kautta saatujen tarjousten korko on 4–10 prosentin välillä. Lainaa voi hakea 2 000 eurosta ylöspäin.

Nyt moni suomalainen on tilanteessa, jossa laskuista kertyvät kulut ovat kestämättömiä. Markuskin muistaa kuukausia, jolloin lainojen lyhennykset yhdistettynä vakuutusmaksuihin, ajoneuvoveroihin ja muihin kuluihin saattoivat tyhjätä tilin kokonaan.

– Lainan kuukausittaisten lyhennysten pieneneminen on ollut todella suuri helpotus. Minulla jää nyt rahaa enemmän käytettäväksi muihin pakollisiin menoihin.

Yhdistelylaina hyödyttää – tarkista lainojen korko

Markus suosittelee muillekin Kattokorko.fi-lainapalvelua. Hän tietää monien suhtautuvan lainatarjouksiin epäilevästi – niin hän teki itsekin ennen kuin tutustui palveluun ja luki muiden kokemuksia. 

Ennen palvelun käyttöä ja hakemuksen täyttämistä Markus oli nähnyt verkossa mainoksia, mutta ei ollut aivan vakuuttunut. Voisiko yhdistelylainan avulla oikeasti säästää?

– Suomalaiset ovat hieman epäileväisiä lainarahan suhteen. Verkossa liikkuu myös paljon huijauksia. Itsekin yllätyin, miten hyvän tarjouksen löysin.

Markus on vakuuttunut, että moni muukin tuskailee lainojen takaisinmaksun kanssa. Kaikki eivät välttämättä edes tiedä, että lainoja voi kilpailuttaa. Vanhojen luottojen korot kannattaa tarkistaa.

– Yhdistelylaina voi olla iso apu, kun inflaatio jyllää. Parasta on, että kaiken lainojen yhdistämiseen liittyvän voi hoitaa tietokoneen tai puhelimen kautta.

Nyt Markus tietää, että edullinen laina lyhenee ja korko on kohtuullinen.

– Voin myös halutessani maksaa isompia eriä kuukaudessa tai hakea lyhennysvapaata verkon kautta nappia painamalla.

Vertaile yhdistelylainat Kattokorko.fi-palvelun kautta!  

Aiheet: Lainojen yhdistäminen