Kattokorko.fi

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä.

Jätä meille viesti tai soittopyyntö käyttäen alla olevaa palautelomaketta. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kattokorko.fi tai soittaa asiakaspalveluumme

010 665 5800 arkisin klo 10-15.

Jos haluat saada järjestelmään tallennetut tietosi tarkasteltavaksi tai tehdä tietojen poistopyynnön, lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu(at)Kattokorko.fi

Parhaiten tavoitat asiakaspalvelijamme sähköpostilla, pyrimme aina vastaamaan sähköposteihin samana päivänä. Tavoitat asiakaspalvelumme myös chatin avulla.

Tutustu myös useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Anna palautetta, jätä viesti tai soittopyyntö

Anna palautetta, jätä viesti tai soittopyyntö

  Mikäli kysymyksesi liittyy lainaan, jonka olet nostanut palvelumme kautta, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä siihen pankkiin tai rahoitusyhtiöön, josta laina on nostettu. Yhteystiedot löydät laskulta tai pankin verkkosivuilta.

  Tietoa meistä

  Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden edullisimmat lainatuotteet suomalaisille kuluttajille. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien pankkien ja lainayritysten kanssa. Emme itse myönnä lainoja vaan kilpailutamme palvelussa mukana olevat pankit puolestasi. Palvelu on aina kuluttajille maksuton eikä hakemuksen jättäminen sido mitenkään.

  Olemme valikoineet yhteistyökumppanimme huolella, jotta asiakkaamme saavat varmasti edullisia lainatarjouksia. Lainojen korko vaihtelee 5 % - 10 %, lopullisen koron ja lainan muut ehdot löytyvät lainatarjouksista.

  Palvelun toteutuksesta vastaa suomalainen Etua Oy, joka on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lanavertailuyritys. Etua Oy on osa Alma Media –konsernia, jonka tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Iltalehti ja Talouselämä. Pitkä kokemus lainojen kilpailutuksesta ja vahva osaaminen suomalaisten kuluttajien taloudesta takaa, että asiakkaamme saavat lainatarjoukset erittäin kilpailukykyisellä korolla.

  Mikäli sinulla on kysyttävää palvelustamme tai kumppaneistamme, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Mitä asiakkaamme sanovat meistä?