Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Tilapäinen korkokatto päättyy pian

Tilapäinen korkokatto päättyy pian

Tilapäinen korkokatto päättyy pian

Heinäkuussa asetettu tilapäinen korkokatto rajoitti uusista lainoista perittävää korkoa korkeintaan 10 prosenttiin. Rajoitus koskee vain 1.7.-31.12. 2020 otettuja lainoja ja rajoittaa tänä aikana näistä lainoista perittävää korkoa. Ensi vuoden alusta alkaen näiden lainojen korko saattaa jälleen nousta yli 10 prosentin, kun tilapäinen rajoitus poistuu.

Edullista lainaa alle 10% korolla myös korkokaton päättymisen jälkeen

Kattokorko.fi aloitti edullisten lainojen tarjoamisen huhtikuussa ja suomalaiset innostuivat heti palvelusta. Muutamassa viikossa tuhannet suomalaiset kilpailuttivat itselleen kulutusluottoja ja yhdistelylainoja, joiden korko on aina alle 10 prosenttia. Kiinnostus palvelua kohtaan ei ole vähentynyt, vaikka lainamarkkinoilla on tapahtunut monia muutoksia kesän aikana.

Vertaile lainatarjouksia huolella

Kattokorko.fi tarjoaa lainoja, joiden korko on pysyvästi alle 10 prosenttia. Tämä tuo merkittäviä säästöjä verrattuna muihin lainoihin, joiden korko saattaa ensi vuoden alusta alkaen nousta jopa 20 prosenttiin. Uutta lainaa tämän vuoden aikana harkitsevan kannattaa lukea lainatarjouksen ehdot nyt erityisen tarkasti, sillä monet lainanmyöntäjät tulevat nostamaan korkojaan heti ensi vuoden alussa. Laki edellyttää, että lainatarjouksessa kerrotaan selkeästi, mikäli korko muuttuu laina-aikana.

Luottokortin korko voi olla yllätävän suuri

Luottokortti on vaivaton tapa rahoittaa isompia hankintoja. Nyt kun matkailu on lähes pysähdyksissä, on moni suomalainen innostunut kodin sisustamisesta ja remontoinnista. Sohvan tai kodinkoneiden oston yhteydessä tulee helposti käytettyä luottokorttia maksuvälineenä ja maksettua ostos useammassa erässä. Silloin viimeistään on hyvä perehtyä luottokorttista perittävään korkoon ja muihin kustannuksiin. Vertailu uuden kulutusluoton korkoon voi tuoda selvää säästöä, sillä luottokorttien korkoja ei ole lakisääteisesti laskettu tänä vuonna toisin kuin kulutusluottojen korkoja.

Kilpailuta uusi kulutusluotta tai yhdistä vanhat lainat

Kilpailutilanne lainamarkkinoilla voi muuttua nopeastikin. Vaikkta tilapäinen korkokatto nyt päättyykin, niin mahdolliset uudet lakimuutokset ja pankkien tekemät päivitykset lainakorkoihin voivat tuoda entistä edullisempia vaihtoehtoja suomalaisten kuluttajien saataville. Parhaan lainatarjouksen löytäminen käy kätevästi täyttämällä lainahakemus sivuillamme. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin eikä se velvoita mitenkään. Myös yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa ja vertailla korkoja nykyisten lainojen korkoihin. Vertailun tuloksena voit säästää huomattavia summia korkokuluissa ja rahaa enemmän muuhun käytöön.

Aiheet: KorkokattoLainojen yhdistäminen