Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Lentopisteiden kerääminen luottokortilla voi tulla yllättävän kalliiksi

Lentopisteiden kerääminen luottokortilla voi tulla yllättävän kalliiksi

Lentopisteiden kerääminen luottokortilla voi tulla yllättävän kalliiksi

Monet suomalaiset ovat tottuneet käyttämään erilaisia luottokortteja arjessaan. Pankkien tarjoamien luottokorttien lisäksi myös useat lentoyhtiöt tarjoavat asiakkailleen luottokortteja, joihin sisältyy maksuominaisuuden lisäksi erilaisia lisäpalveluista. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi matkavakuutus tai mahdollisuus kerätä ostoksista pisteitä lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaan.

Luottokortin käytöstä on monissa tilanteissa hyötyä. Esimerkiksi verkkokaupan ostokset tai lentoliput on kätevää maksaa luottokortilla. Mahdollisissa ongelmatapaukissa luottokorttiyhtiö voi auttaa asiakasta selvittämään asiaa ja helpottaa rahojen takaisin saamista.

Vaikka lentoyhtiöiden markkinoimat luottokortit ovat yleensä kahden suuren luottokorttiyhtiön myöntämiä, ei tämä automaattisesti takaa edullista lainan korkoa. Suurimman hyödyn luottokortin käytöstä saa, jos pystyy maksamaan avoimen saldon aina kerralla pois. Monet kuluttajat haluavat kuitenkin hyödyntää myös kortin luotto-ominaisuutta isompia hankintoja tehdessään. Tällöin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota luoton kokonaiskustannuksiin.

Luottokortin kustannukset voi yllättää

Kattokorko.fi vertaili kahden Suomesta eniten lentoja tarjoavien lentoyhtiöiden markkinoimien luottokorttien kustannuksia huhtikuussa 2020. Edullisimmillaan luoton todellinen vuosikorko oli 21,9 % ja kalleimmillaan 24,8 %. Lentopisteiden kerääminen luottokortilla voi tulla yllättävän kalliiksi, jos päätyy säännöllisesti käyttämään kortin luotto-ominaisuutta.

Kattokorko.fi -palvelun avulla voit kilpailuttaa nykyiset luottokorttivelat ja osamaksusopimukset uudestaan. Palvelun kautta saat huolella valittujen kumppaneiden lainatarjouksia aina korkeintaan 10 % korolla. Palvelun käyttö ei maksa mitään, mutta voi tuoda merkittäviä säästöjä lainakustannuksiiin joka kuukausi. Testaa ja täytä lainahakemus.

Aiheet: Uncategorized