Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Maksatko useita eri lainanlyhennyksiä osamaksuista, luottokorteista tai muista lainoista? Stressaako laskujen eräpäivät? Lainojen yhdistämisellä voit tasapainottaa talouttasi yhdistämällä vanhat lainasi yhdeksi suuremmaksi.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Yhdistelylaina otetaan usein siksi, että sen avulla on mahdollista säästää rahaa ja samalla oman talouden hallinta helpottuu.

Lainojen korko- ja lainanhoitokustannukset voivat nimittäin nousta yllättävän korkeiksi, jos luottoja on useita. Yhdistelemällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi voi välttää useista luotoista kertyvät kulut.

Lainoja voi yhdistellä ja vanhoja lainoja kilpailuttaa, vaikka nykyisten lainojen takaisinmaksussa ei olisikaan vaikeuksia. Lainojen kilpailuttaminen estää turhien korkojen ja lainakulujen maksamisen.

Vanhojen lainojen kilpailuttaminen kannattaa erityisesti korkolakiuudistuksen jälkeen. Uuden lain mukaan kulutusluottojen ja osamaksujen nimelliskorko ei saa ylittää 20 %. Ennen syyskuuta 2019 otettujen lainojen ehdot eivät automaattisesti muutu uuden lain mukaisiksi, vaan vanhat lainat täytyy kilpailuttaa itse.

Kun yhdistät lainasi:

– maksat vain yhtä lainanlyhennystä ja helpotat oman talouden seurantaa

– sinun ei tarvitse maksaa lainanhoitokuluja moneen paikkaan

– säästät lainakuluissa, koska isomman kulutusluoton korko on usein matalampi kuin pikavippien tai muiden pienlainojen

– sinulla on mahdollista saada pidempi takaisinmaksuaika kuin nykyisille luotoillesi

– vertailemalla lainojen korkoja, voit löytää itsellesi edullisemman ratkaisun.

Miten luottojen yhdistäminen käytännössä tapahtuu?

Lainojen yhdistämisessä kannattaa ensiksi selvittää nykyisten lainojen määrä ja millä ehdoilla nykyiset lainat ovat. Helpoiten asia selviää kokoamalla lainatiedot viimeisimmistä laskuista.

Itse lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Täytät lainahakemuksen, saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa ja voit vertailla lainatarjouksia. Lainatarjousten vertailu käy kätevästi lainatarjousnäkymässä ja varsinaisista lainatarjouksista ilmenevät tarkat ehdot.

Palvelumme käyttö on ilmaista eikä sido mitenkään. Voit rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja päättää, haluatko nostaa lainaa vai et.

Lainojen kilpailuttamisella vältät turhien lainakulujen maksamisen

Jos sinulla on osamaksusopimuksia, luottokorttivelkoja tai aikaisempia lainoja, tee järkevä päätös ja kilpailuta ne uudestaan palvelumme avulla.

Kilpailuttamalla säännöllisesti lainasi, varmistat ettet maksa vanhoista lainoista liikaa.

Kattokorko tarjoaa ensimmäisenä lainapalveluna Suomessa vakuudettomat 10 000 – 60 000 € lainat aina alle 10 % korolla.

Tämä on puolet vuoden 2019 lakimuutoksen asettamasta 20 % maksimikorosta ja on erittäin kilpailukykyinen korko verrattuna suomalaisten pankkien tarjoamiin kulutusluottoihin tai luottokortteihin.

Yhdistä lainat tai kilpailuta vanha lainasi tästä

Aiheet: Lainojen yhdistäminen