Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Edullista remonttilainaa nopeasti ja vaivattomasti

Edullista remonttilainaa nopeasti ja vaivattomasti

Edullista remonttilainaa nopeasti ja vaivattomasti

Vakuudettoman remonttilainan avulla pääset toteuttamaan remonttihaavesi heti.

Remontti mielessä, mutta rahoitus puuttuu? Suunnittelitpa isompaa tai pienempää kodin remonttia, tarvitaan siihen rahaa. Vakuudettoman remonttilainan avulla pääset toteuttamaan remonttihaaveesi heti. Kilpailutuksella varmistat, ettet maksa remontista liikaa.

Remontoinnin suunnittelu ja kilpailutus

Remontti lähtee hyvästä suunnittelusta. Remontissa on hyvä huomioida materiaalikulut, remonttimiesten töiden osuus ja muut remonttiin sisältyvät kustannukset. Remonttiin tarvittavat luvat kannattaa hoitaa kuntoon ja varmistaa remontin tekijöiden osaaminen.

Remonttiin on järkevä pyytää tarjous useammalta yritykseltä, ja tarkistaa remonttiyrityksen saamat suositukset ja arvostelut. Lisäksi remonttiyrityksen kanssa on hyvä sopia asioista kirjallisesti aikataulua myöten. Hyvin suunniteltu remontti etenee sulavasti.

Remontissa kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys. Sitä saa verovähennyksenä, kun remonttityön tekee ennakkoperintärekisteriin kuuluva yritys. Vähennystä saa teetetystä työstä, remonttimateriaaleista kotitalousvähennystä ei saa.

Mistä remonttilaina

Remonttilainaa on mahdollista saada vakuudellisena tai vakuudettomana. Vakuudeton remonttilaina on heti käytettävissä eikä omaisuutta tarvita lainan vakuudeksi.

Remonttilaina yhdistettynä asuntolainaan on mahdollista, jos kyseessä on korjausremontti. Yleensä tämän lainan ehtona on, että remontti ulottuu pintakerroksia syvemmälle asunnon rakenteisiin.

Vakuudellista remonttilainaa voi saada, jos on juuri ostanut asunnon. Pankki kuitenkin edellyttää, että lainan takaamiseksi on käytettävissä vakuuksia.

Vakuudettomassa remonttilainassa ei tarvita vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Lisäksi remonttilainaa voi käyttää millaiseen remonttiin tahansa. Vakuudeton remonttilaina on nopeasti käytettävissä ja sen hakeminen on helppoa.

Remonttilainan korko

Remonttilainan korko vakuudellisissa lainoissa riippuu tarjottavasta vakuudesta, lainanottajan takaisinmaksukyvystä ja pankin kokonaisasiakkuudesta.

Vakuudettomassa lainassa rahoitusyhtiö korko määräytyy hakijakohtaisesti. Lainayhtiöt tekevät aina henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lainan korko määräytyy pankin tekemän kokonaisarvion mukaan. Tässä lainanantaja arvioi hakijan tuloja ja menoja ja takaisinmaksukykyä.

Jos on mahdollista, vakuudetonta remonttilainaa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan eli avio- tai avopuolison kanssa. Näin lainaa voi saada edullisimmilla ehdoilla.

Remonttilaina ilman vakuuksia kannattaa kilpailuttaa

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö arvioi lainanhakijan tilannetta hieman eri tavoin, ja siksi remonttilainaa kannattaa kysyä useasta paikasta, myös muualta kuin ns. kivijalkapankeista. Markkinoilla on kulutusluottoihin keskittyviä ja kustannustehokkaasti vain netissä toimivia pankkeja, jotka tarjoavat remonttilainaa kilpailukykyisin hinnoin.

Helpoiten remonttilainan kilpailutus tapahtuu Kattokorko-lainapalvelun avulla, jolla yhdellä hakemuksella on mahdollista saada useampi lainatarjous. Hakemus ei velvoita mitenkään, mutta voi tuoda huomattavia säästöjä remonttilainakuluihin. Erityisesti suuremmissa remonteissa lainan kilpailutuksella voi säästää merkittäviä summia.

Eri rahoitusvaihtoehtoja on hyvä verrata toisiinsa todellisen vuosikoron mukaan. Tällöin voi huomata, että kilpailutettu vakuudeton remonttilaina onkin edullisempi kuin remonttiliikkeen tarjoama osamaksurahoitus.

Kilpailuta remonttilaina Kattokoron avulla

Remonttilainan kilpailutus käy vaivattomasti Kattokorko-lainapalvelun avulla. Kun täytät yhden lainahakemuksen, voit saada monta remonttilainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Vertailemalla eri lainatarjouksia löydät helpoiten sinulle sopivan remonttilainan. Kattokoron kautta voit hakea remonttilainaa aina 10 000 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Kattokoron avulla saat nopeasti remonttilainaa eri tarkoituksiin. Lainatarjoukset on nähtävissä muutamissa minuuteissa ja voit vertailla näitä helposti omassa lainatarjousnäkymässä. Nopeimmillaan laina on tilillä samana päivänä tai seuraavana lainatarjouksen hyväksymisestä. Näin pääset aloittamaan remontoinnin heti.

Kilpailuta remonttilainasi nyt!

Aiheet: Remonttilaina