Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Aloita uusi vuosi laittamalla raha-asiat kuntoon yhdistelylainalla

Aloita uusi vuosi laittamalla raha-asiat kuntoon yhdistelylainalla

Aloita uusi vuosi laittamalla raha-asiat kuntoon yhdistelylainalla

Tarve säästää rahaa? Maksa luottokorttivelat ja osamaksut pois yhdistelylainalla. Näin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Samalla stressi useista laskujen eräpäivistä katoaa.

Onko sinulla useita osamaksuja tai luottokorttivelkoja, joilla olet maksanut esimerkiksi vuoden vaihteen ostoksia verkkokaupoista? Jos sinulla on useasta paikasta osamaksuja tai luottokorttivelkaa, maksat myös todennäköisesti lainakuluja liikaa.

Koron lisäksi kauppa perii osamaksuista ja luottokorttiveloista laskutus- ja tilinhoitomaksuja. Jos maksuja on monesta paikasta, voi näistä pienlainojen lisäkuluista muodostua yhteensä satojen eurojen lasku vuodessa. Yhdistämällä kaikki osamaksusi ja luottokorttivelkasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voit säästää lainakuluissa joka kuukausi.

Älä maksa lainoistasi liikaa – yhdistä kaikki osamaksut ja luottokorttivelat yhdistelylainaksi

Jos sinulla on useita luottokorttivelkoja, osamaksusopimuksia tai kulutusluottoja, on hankalaa olla selvillä kaikkien lainojen koroista ja maksuista. Kilpailuttamalla lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voit säästää lainakuluissa.

Jo pienikin lasku lainan vuosikorossa merkitsee sinulle säästöä joka kuukausi. Samalla helpotat oman taloutesi hallintaa, kun monen lainalaskun sijaan maksat vain yhtä lainaa takaisin.

Yhdistelylainalla voit korvata kauppojen osamaksusopimukset. Osamaksusopimusten korot voivat nousta 20 prosenttiin ja todellinen vuosikorko jopa 30 prosenttiin. Siksi osamaksu on usein paljon kalliimpi tapa maksaa ostos kuin vastaavan suuruinen kilpailutettu kulutusluotto. Kulutusluottojen todelliset vuosikorot vaihtelevat yleensä 5–25 prosentin välillä riippuen pankista ja lainanhakijasta, joten kilpailutettu kulutusluotto voi olla selvästi osamaksua edullisempi.

Sama pätee luottokorteissa. Luottokorttilaina on yllättävän kallis tapa maksaa ostos, jos luottokorttivelkaa ei ole mahdollista maksaa heti pois. Käytetyn saldon lisäksi luottokorttilainasta maksetaan pankin korko, ja suurimmilla pankeilla todellinen vuosikorko luottokorttilainalle on 15 prosentin tietämillä.

Yhdistä lainasi

Kannattaa siis tarkistaa, millaisella korolla voisit saada yhdistelylainan ja tulisiko sen takaisin maksaminen kuukausittain edullisemmaksi kuin osamaksun, luottokorttilainan tai muiden kulutusluottojen lyhennys.

Vanhakin kulutusluoton korko kannattaa tarkistaa ja kilpailuttaa edullisempaan lainaan. Lainojen korkotaso vaihtelee jatkuvasti, joten säännöllisellä lainojen kilpailutuksella varmistat, että et maksa lainoistasi liikaa. Esimerkiksi lainan korko on voinut nousta lokakuussa 2021 korkokaton päättymisen jälkeen, joten myös vanhat kulutusluotot kannattaa kilpailuttaa ja katsoa, millä korolla lainan nyt saisi.

Helpoiten yhdistelylainan hakeminen ja kulutusluoton kilpailuttaminen tapahtuu suomalaisen Kattokorko-palvelun avulla. Kilpailuttamalla lainat uudestaan voi korko laskea jopa alleen puoleen, sillä Kattokoron kautta korko jää korkeintaan 10 prosenttiin ja edullisimmillaan korko on n. 5 prosenttia.

Lainapalvelumme avulla tavoitat yli 10 luotettavaa ja edullista luotonmyöntäjää, jotka voivat tarjota yhdistelylainaa alle 10 prosentin korolla. Hakemus ja palvelu ovat täysin ilmaisia eikä lainan kilpailutus velvoita mitenkään, mutta voi tuoda merkittäviä säästöjä lainakustannuksiin.

Kilpailuta yhdistelylaina Kattokorko.fi-palvelussa vaivattomasti ja nopeasti

Edullinen yhdistelylaina löytyy lainavertailun avulla. Täytä yhdistelylainahakemus ja saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa suoraan sähköpostiisi. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse edullisin yhdistelylaina. Näin maksat vain yhtä lainaa takaisin usean sijaan ja säästät lainakuluissa.

Kattokoron avulla kilpailutat yhdistelylainan aina 60 000 euroon asti. Laskurin  avulla voit hahmotella sinulle sopivaa takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää.

Kilpailuta lainasi tästä

Maksuton lisäturva kaikille laina-asiakkaille

Tarjoamme kaikille laina-asiakkaille täysin kuluttoman lisäturvan vakavan sairauden varalle. Vakuutus on voimassa vuoden lainan nostohetkestä ja korvaa 5 000 euron kertakorvauksen, mikäli sairastut vakavasti. Tarkemmat vakuutusehdot ja myöntämisen edellytykset löydät osoitteesta  Kattokorko.fi. Palvelumme yhdistää Suomessa ainutlaatuisella tavalla edulliset lainatarjoukset ja hyödyllisen lisäturvan eikä palvelumme käytöstä aiheudu asiakkaalle mitään kuluja.

Aiheet: Lainojen yhdistäminen