Kattokorko.fi

Kattokorko-blogi

Kattokoron laina-asiakkaille maksuton vakavan sairauden turva

Kattokoron laina-asiakkaille maksuton vakavan sairauden turva

Kattokoron laina-asiakkaille maksuton vakavan sairauden turva
Vakavan sairauden turva Kattokoron laina-asiakkaille

Kattokorko.fi tarjoaa asiakkailleen lisäturvaa ikävien yllätysten varalle. Kaikki Kattokoron lainan nostaneet asiakkaat saavat vuoden ajaksi maksuttoman vakuutuksen, joka korvaa 5 000 euron kertakorvauksen vakavasta sairaudesta.

Vakava sairastuminen voi muuttaa arkea huomattavasti

Oletko koskaan miettinyt, miten selviytyisit taloudellisesti vakavan sairauden yllättäessä? Sairauden ohella voimia usein vievät rahahuolet ja arjesta selviytyminen. Sairauskin voi aiheuttaa ylimääräisiä kuluja.

Vakava sairaus voi kohdata ketä tahansa iästä tai sukupuolesta huolimatta. Esimerkiksi vuosittain kymmenet tuhannet suomalaiset saavat sydänkohtauksen tai aivohalvauksen. Syöpään puolestaan sairastuu joka kolmas suomalainen jossain vaiheessa elämästään.

Onneksi moni toipuu vakavasta sairaudesta. Myös omaa taloutta voi turvata yllättäviä tilanteita varten.

Kattokoron tarjoama vakavan sairauden vakuutus turvaa talouttasi

Me Kattokorossa haluamme varmistaa, että asiakkaillemme on riittävä turva vakavan sairauden yllättäessä.

Vakuutuksesta maksetaan 5000 euron veroton kertakorvaus, mikäli sinulla diagnosoidaan syöpä, akuutti sydäninfarkti tai aivohalvaus. Vakuutus myönnetään 18–64-vuotiaille ja on voimassa 12 kuukautta lainanmyöntämispäivästä.

Vakavan sairauden turvasta maksettava kertakorvaus on veroton ja sen voi käyttää itselleen parhaiten sopivalla tavalla. Vakuutus auttaa esimerkiksi hoitokulujen tai muiden arjen menojen maksamisessa.

Näin saat Kattokoron vakavan sairauden turvan

Kattokoron lainan nostaneet asiakkaat saavat vuodeksi maksuttoman vakavan sairauden turvan, kun lainaa hakiessaan vastaa lyhyeen terveysselvitykseen.

Kysymykseen vastataan sähköisesti lainan haun yhteydessä. Turva aktivoituu, mikäli terveysselvitykseen antamasi vastaus sallii sen.

Vakavan sairauden turvasta ei aiheudu Kattokoron laina-asiakkaalle mitään kuluja. Tarkemmat vakuutusehdot ja myöntämisen edellytykset löydät tästä

Aiheet: Uncategorized